Seier i generalprøven!

Etter å ha forært Lyn en scoring tidlig i kampen tok vi full kontroll og snudde fortjent til 2-1 ved scoringer av Remi-André Svindland og Sverre Hakami Sandal.

KFUM-kameratene - Lyn (1-1) 2-1

Kampen startet på verst tenkelig vis da Robin Rasch spilte en sjelden feilpasning etter drøye 13 minutter spilt. Dette resulterte i at Hellum hos bortelaget kom alene med vår keeper Emil Ødegaard og kontant satte inn 0-1.

Etter dette tok vi tak i kampen og skapte en rekke sjanser etter fint kombinasjonsspill.

Vi kom stadig til gode skuddposisjoner, men gutta var litt nølende med å sende av gårde avslutninger i den første omgangen.

Hickson et uromoment

Dette gjaldt ikke David Hickson. Han var stadig et uromoment for Lyn forsvaret og fikk sendt av gårde tre skudd før lagene gikk av til pause.

Like etter Lyns scoring var han aller nærmest. Shola Akinyemi fant nevnte Hickson på bakerste stolpe med et nydelig innlegg! Avslutningen fra Hickson traff så tverligger fra kloss hold.

Minuttet senere var vår nysignering farlig frempå igjen, men denne gang reddet Lyns sisteskanse Alexander Pedersen (tidligere KFUM-spiller). På tredje forsøk skulle det heller ikke gå for Hickson, som denne gangen fikk sitt forsøk blokkert. Tendensene var uansett der, i en periode hvor vi skapte flere store sjanser.

Velfortjent utligning

Etter Hickson sine skuddforsøk meldte Simen Hestnes seg på leken. Halvveis inn i den første omgangen snek hans skudd seg mot krysset men Lyns keeper var nok en gang på jobb, og fikk flikket ballen ut til en corner.

Så satt endelig utligningen! Simen Hestnes valgte å gi ballen videre til lagkamerat Remi-André Svindland denne gangen, og vår angrepsspiller satt ballen kontant i Lyn-buret etter 32 minutter.

Herfra kontrollerte vi kampen inn til pause, på stillingen 1-1.

Lik 2. omgang

Den andre omgangen var relativt lik den første. Vi hadde stor kontroll på kampen, og vårt kombinasjonsspill resulterte i at vi skapte flere fine sjanser.

Etter 65 minutter tok vi så en velfortjent ledelse! Sverre Sandal traff først et Lyn ben da han forsøkte seg på en avslutning fra 16-metersstreken. Minuttet senere hadde han dog stilt inn siktet, og banket ballen sikkert ned i hjørnet fra samme posisjon.

Lyn slapp sjeldent til noen flere sjanser, og vi kunne dermed konstantere at vi vant generalprøven 2-1 hjemme på Ekeberg.

Profetene stilte sterkt på KFUM Arena i dag! Tirsdag 2. april regner vi å se enda flere (på Intility Arena)!

Skaff deg billetter til vår første Eliteseriekamp her!